Sunday, April 24, 2011

kelaut sudah...

salam



aku suka pegi blog cahya..dia ada buat 30 day challenge yg mana aku pun rasa nak buat..tapi disebabkan aku ni ada perasaan malu (ceh poyo)…hehehe jadi tetiba tak dpt nak buat. So aku akan jadi pembaca tegar ajer…hmm, tula org lain buat blog, kamu pun nak buat jugak..tapi kamu malas yer..hahaha..

semalam buat blogwalking.mcm biasa masuk umh kak red..tetiba terbaca yg Tupperware ada nak bagi hadiah best punyer…wah aku nak jugak…antar sms jerk an leh dpt Samsung galaxy..kalau dapat Alhamdulillah coz leh bagi adiah tu kat melor…muahaha..aku nak jugakkkkk..


p/s:tq kak red


lots of luv

kekodokbulat

No comments: