Wednesday, May 25, 2011

cekelatku

bismillah...


akhirnya berjaya juga aku buat cekelat ni..hahaha...first time buat ni..that why comot.tapi boleh la aku mkn..kan wani kan?

yang bulat tu aku beli biskut yang ada inti peanut butter then aku salut jer ngan ceklat..hampir mau patah gg wani makan yer dak?hahaha..cekelat dato k(bak kata wani) tu sajer jer buat nak ngabihkan coklat...strawberi tu aku boli kat bandung....jadi aku pun buat la strawberi coklat dato k (ngeh..ngeh..ngeh tapi khairul la kan)
boleh la...buat benda ni kol seploh malam...kol doblas baru siap..hambik kau..lama giler baru siap...maklumla yg buat pun mcm warga emas jer..huhuhu

hope pasni takderla secomot ini aku buat..hehehe

No comments: