Saturday, June 11, 2011

KL Gangster

salam


mlm tadi sempat tengok KL Gangster...sebab utama pelakon kegemaran si melor...hurm..mamat ni kan jatuh hati giler ngan shamsul yusof tu...apa cerita mamat hensem ni buat semua simelor sokong...walaupun melor penakut sket tapi sebab si shamsul ni belakon n arah filem khurafat melor sanggup tengok...hahaha..sengal nyer laki( tapi laki saper la yerk)
dalam mengantuk2 tu sanggup gak pegi(yg ni aku la kan)...kol 0130 PAGI yer...sampai alamanda (jer) kol 0105, tengok keta dah penuh..umangai...ramainyer...happening giler coz ramai sungguh peminat kl gangster ni...tapi yg ramainyer budak laki ler..yg pompuan ada la 2-3 kerat..pi beli pop corn+corn cup...tapi serius memang ramai giler yg tengok...bangga kejap coz ramai rakyat malaysia support citer ni(best gak klu aku dpt habuan-cehhhh apa kes)

pasal movie ni memang aku puas hati..melor lagi la...makin banyak aksi lawan makin cepat tangan dia makan pop corn..hahaha..giler banyak aksi lawan2 dia..sungguh best giler.(takderla mcm citer kongsi kan...hehehe..sib baik tak tgk kat panggung)

tapi disebabkan dok layan citer nora elena so terbayang la yg si malik tu jd mcm seth(hensemnye walaupun pakai tshirt jer) n aku sgt suker citer chinta so tgk adiputra tu sgt kacak bergaya walau tak pakai baju (gagah sungguh dia)

yang paling a ku suka mestilah si zizan sebagai fadil atau abg long dil ngan si ajib tu...best la mamat dua org ni...

pepehal memang terbaik la citer ni..sgt suka + teruja tambahan setanding mcm citer luar...simple n penuh aksi gaduh yg menggerunkan.ada unsur family sket n takperlu heroin2 pun citer ni dah best.huhuhu..

p/s:moh kita sokong produk tempatan..hehehe

lots of luv
kekodokbulat


No comments: