Monday, July 18, 2011

angan cik et

salam


orang cakap hidup ni kalau asyik "berangan" tak elok..hurm ntahla..tapi aku ni suka sangat berangan feeling bagus kens...muahaha..tapi mcm ko tula yg namanya et..selalu pk mcm kartun...

dan salah satu otak katun aku ni selalu berangan:

wah bestnyer kalau aku dpt duit banyak segedebuk mcm bawah ni. tapi aku tak nak la byk sgt mcm ni..nampak sgt la duit curi then pencuri tu nak sorok duit ni letak kat umah aku ker kan..owh tak mau la mcm tu...aku suka bayangkan, tiba2 aku tengah jenjalan sensorang ada org dtg kat aku dan ckp "senyum tu satu sedekah. terima kasih sebab senyum"nak upah..hahaha..boleh ker mcm tu.. ala tak pun bagi jerla kan..bonus ker kan.wawawa..
"ko hengat muka ko tu mcm fasha sandha ker? sesenang jerk org nak kasik reta"hahaha...yerla fasha sandha pun kerja penat berlakon sana sini kan...aku jerk yg tak reti diuntung...
owh ini kan otak katun aku masa BERANGAN jjerrrrr...
lagi satu kan aku selalu terpkr bestnyer ms pi bercuti pastu aku jumpa harta karun...pergh giler babas..kengkonon feeling jack sparrow la kan...argh mengarut..

wahhh...bestnyerrrr melor kan kalau kita dpt harta karun...
hurm! bestnyer...bestnyer..tp menang peraduan sabun aritu pun dah best jugak...alhamdulillah.

p/s:mula dengan angan2, mana tau jadi kenyataan. tapi tidakla pergi cari harta karun bagai, cuma cara dan bagaimana nak laksanakan tu yang penting...muahaha

lotsofluv
et


3 comments:

Fara Ada said...

dari berangan la timbulnya cita cita...dr cita cita la timbulnya usaha..hehehe good luck!
xsalah pun nak berangan..tp jgn angan angan mat jenin..
usaha mau ada...hehehehe...

akoo said...

haha brangan jgn x brangan.

kalo dpt duet btol cam dlm gmbar tu,jgn lupe akoo oke..hehehehe

=)

et said...

farah ada:heheh..betol3x...tq

akooo: ok...akan et menjadi dermawan nanti..jadi mcm citer ali baba bujang lapuk tu...lempar2 jer duit(wah statement bongkak ni...hahaha)