Tuesday, July 26, 2011

bandung lagi

salam

rindu nak update kat sini..umpama diari untuk aku yang semakin pelupa ni...hurm last weekendmisi terjah kebandung lagi..kali ni perlu kejakarta dulu sebab penerbangan terus dr kul ke bandung penuh..makanya pergilah kami berempat kekota jakarta. cerita lanjut akan aku letak next ntry...masih capek lagi..hehehe..sebabnyer isnin / selasa kena pegi course plak..ni laa baru sempat nak update blog..


aku pegi ngan intan..kwn opis yg dikhabarkan berita gembira(bakal menyambut orang baru)hehehe...sian gak intan, penat coz masa yg suntuk n try to cover semua tempat..first time for her so aku try nak tunjuk semua tmpat. after this klu dia nak pegi sendiri, dah tau mana tempat nak serbu dulu.hehehe

klah....salam 1 malaysia..hahaha(mood org pegi course)

p/s:hope intan njoy walau penat

lots of luv
kekodokbulat



3 comments:

Kancil 8349 said...

bestnya melancong...

wani said...

hahahah lepaes ni kene membewe aku lak melencongg ahahahahahkkk
yo la tunggu komitmen aku settle yeee huhu sabaqqq je leeeee yeee

LuN@_aiDi said...

wahh bestnyer melawat ke bandung! borong bykbyk(: btw sy follow disini yea^^ salam kenal dr kami di bumi Nz n terharunyer nmpk blog kter di side bar die^^ tqvm!! rajinrajin singgah ler blog yea(: