Tuesday, July 12, 2011

BE nuffnang II

salam

aku ni kan kepochi sket. so suka la kan tengok BE aku kat nuffnang sejak ari tu dah bertambah tu kan....hahaha...sekalinyer tengok dah naik lerrrrr....huahuahua...suka nok..mak bangga plak kan.walaupun tak banyak tapi boleh la kan buat tabungan..muahaha...tq nuffnang..tq..tq..tq...(aku amik gmbr gn phone...teruja punya pasal...teruja punya pasal...eh..eh..eh..cik t riak ko kan)


aku ni takla pandai sangat..tapi mcm ntry aku sebelum ni, ntry rakan blogger memang banyak membantu coz depa dengan baik hati bagi penjelasan percuma bagaimana nak dptkan BE dr nuffnang...untuk otai blogger yng sentiasa membantu kengkawan baru iaitu encik BEN ASHAARI juga terima kasih yer..
.segmen2 terjah dia la yg banyak bantu aku...walaupun follower aku tak ramai tambahan ikon follower skang ni menghilangkan diri(dia tau plak tuan blog pun
pemalu...hehehe), aku bersyukur coz ada gak yg tinggal komen(kan siti kektus)huhuhu



sekali lagi terima kasih daun keladi..ada rezeki nuffnang bagi lagi ..hehehe
sayangkamulajulaju
et

4 comments:

siti kektus said...

hehe. ;)


awalnya bangun kak. masak ape pulak pagi2 ni. hehe :p

et said...

hi cik ct..awak pun awalnyer..sembahyang subuh yer..akak tak masak aper..office hour, dapur tutup...muahaha...alasan jer kan?

siti kektus said...

kena bagun awal. ada exam ri ni. sobs. +_+

et said...

ooowh yeker...

gud luck, tenangkan hati insyaallah boleh jawap dengan baik.