Monday, July 4, 2011

keranamu BEN ASHAARI

salam....


untuk permulaan ntry tarikh 5 july 2011, aku nak sangat buat entry pasal abang besar sorang ni...sebelum ni memang aku memalu jer nak follow segmen dia. ntah kenapa aku pun tak tau. segan la kan coz blog aku ni antara cebisan-cebisan blog yang mcm hampagas jerk..jadi semakinla terasa malu nak join....tetapi lepas jer aku join contest kat kak red dan terpilih antara yang menang, aku tetiba dapat semangat GABAN nak join segmen abang besar ni....muahaha

makanya dengan perasaan malu malu tapi MAHU ni aku pun join la kan....ala segmen gegar blog july tulaaa....walaupun aku adalah org yg ke 232 dari beratus-ratus rakan blogger yang join tapi aku tetap BANGGA sebab dpt melepasi perasaan malu aku ni ...yerla aku malu la kang kata eh eh minah ni mcm bagus jerk kan!huhuhu..tapi aku ikhlas nak berkawan dan kongsi pengalaman serta panduan hidup ni..

jadi, dengan ini aku nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH pada abg besar aka BEN ASHAARI sebab sentiasa memikirkan segmen baru untuk membantu blogger-blogger pemalu macam aku ni kan...hahaha...tq incik BEN...semoga anda terus succes dlm dunia blog dan dikurniakan kesihatan yang baik serta bahagia bersama keluarga tersayang...amin

aku tak kira org nak ckp apa pasal ntry ni coz aku nak abadikan dlm blog peribadi aku ini siapa yang membantu aku menggegarkan blog hampagas kekodokbulat ni...aura lain mcm sket bila tgk kat follower tu bertambah n ada jer yg tolong komen walaupun rasa nak pitam jer coz before this yg rajin komen pun cik wanikeni aku tu jer..tangan kaku, otak membeku...hahaha yerla aku kan jakun sket coz before ni mana ada komen byk2 pun..muahaha...

tq BEN ASHAARI...tq RAKAN BLOGGER BARU coz sudi gegar blog aku...tq..tq..tq...


sayang korang semua lajulaju
kekodokbulat


1 comment:

Pearl Kaz said...

thanks sbb follow blog kite yg tak se'gah' blog abg ben.. hihihi...ape pun, slemat berblogging.. hope kie sama2 dpt belajar dlm dunia blog ni.. :D