Tuesday, July 5, 2011

playground umar qaliff

salam


nak citer pasal budak tecik ni...owh aku amik gambar ni dr blog adik aku(dik kak t copy yer)...dia dating ngan umar ni..chomelnyer dia...lama tak jumpa umarrr rindu sungguh
tapi sebenarnyer nak citer gak pasal betapa kreatif mama umar ni..mama umar buat playground umar sendiri..fuyyooo hebat sunggoh adik aku kan..hahaha....ekceli mama umar ni sangatla kreatif dan tangan dia sangat berseni. apa yang dpt kat tangan dia mesti cantik tapi dpt kat aku hurmmm sure kelautttttt...sodih nok....aku salah dpt gen ni..dia ni cheff..sama gak ngan husb dia yg kami panggil cik mod..muahaha(sebab kami panggil bib ni amid)..hahaha..
bawah ni la playground umar qaliff...cantiknyerrr...bib nanti buat kat umah aku satu..untuk buh melor..hahaha(kejam punyer bini)

tambah cantik sebab bib guna color yang menarik jugak...sure chomel umar aka anak gajah tu bila duduk dlm playground ni kan...umar ni susah sgt nak gelak/senyum...geram betol..mcm tak der perasaan jer budak tecit ni....tambah geram ni..dan dia ni sangat aktif sampai merangka sesuka hati dia rempuh jer yang ada depan dia...tau-tau jer dah hilang..hahaha
kami semua panggil dia anak gajah..ntah napa yerk gyra panggey anak gajah...lupa plak historynyer(ceh history kunon)

p/s:rindu umar

sayangkamulajulaju
et


2 comments:

Aziela said...

cantinya playground dia...memang buat sendiri ekk? dia buat dari apa ekk? kayu and papan ke..? Bagus utk kurung budak nie..kenkadang kita nak ke toilet kejap ke..apa ke...boleh letak dlm nie..sure tak lari ke mana kan.. Opss..kita follow kembali

et said...

hi aziela....

haah dia buat guna papan jer..tapi dikikis dulu takut kang budak2 tambah mcm umar tu geget2..hahaha...bib memng mcm tu..suka buat sndr tapi menjadi..kalau saya sure kelaut leer..hahaha