Thursday, July 14, 2011

rose forever


salam

penat tapi berbaloi...bagi satu jerla dulu gmbr..penat sangat sebab keluar pagi kol 1030 mlm baru sampai rumah...kiranya jakartaku diputrajaya ajer...hahaha...tapi berbaloi gak pegi walau penat. walaupun bunga dah layu tapi cantik n best.
cumanya sesapa yg pegi tu jgn la bila ambil gmbr kat satu tempat yg ada kerusi n hiasan cantik buat mcm rumah sendiri...org lain nak gak ambil gmbr kat situ tapi depa buat tempat dating plak. mentang2 ari pun dah gelap, tapi cahaya yg timbul menambahkan lagi kecantikan kawasan tu. makanya jgn la korang nak feeling lebih2. sian kat aku yg tua2 ni nak begambar tapi malu2 coz yg muda belia dok berborak ngan pasangan lain.
tau la penat...tapi takperla..aku pun dah balik...nak amik gmbr bebanyak pun tak best..tilah sambung citer..

semoga bergumbira dihari rabu.

lot of love
kekodokbulat

No comments: