Sunday, July 31, 2011

salam ramadhan

salam.


alhamdulillah, ramadhan datang lagi..hope aku dapat puasa penuh(hahaha...mcm preggy jerk kan)tahun ke 3 tanpa abah...(sob..sob)..yg best mungkin boleh sahur dengan melor tahun ni.hehehe.
tahun ni azam aku ngan melor tidak akan berjoli di bazar ramadhan..kalau pegi juga make sure belanja tak lebih rm 5 hengget..hahaha..kedekut dowh..
bukan apa nok, aku tak mau membazir...melor kalau pegi bazar mcm nak bawak balik sekali dengan khemah + meja..dia akan beli selagi tangan dia tak penuh..nafsu..nafsu
semoga kami dapat melawan nafsu membeli kami..huhuhu..

so, selamat menyambut ramadhan, semoga kita mendapat keberkatan dan marilah bersama2 merebut segala pahala yang ada dibulan yang mulia ini...

p/s:owh tak sabar mau terawih umah atok..tapi terawih ker nak jumpa umar?hehehe

lots of luv
et

No comments: