Monday, August 1, 2011

terawih 1

salam...


alhamdulillah...syukur sangat sebab dapat solat terawih untuk mlm pertama ramadhan ni...sembahyang kat rumah atok ajer..memang setiap tahun sembahyang kat sini tapi ikut kesempatan la kan..maklumlah, keje mengatasi segalanya.seronok kat rumah atok ni coz lebih santai n happening serta agak pening sket la..muahaha

kebetulan plak abang aku dtg. dia nak sembahyang kat surau rumah dia, tp tak jadi dan terniat nak dtg umah atok...owh dpt jugak jumpa usahawan keli ni..hehehe

giler happening bila semua kumpul..itupun bib n atam tak der coz tuntutan kerja..hurm, atam sejak nak kawin ni, ahad pun dia kene kerja..banyak keta nak kuar katanya..hohoho...dahsyat gilerrr..

mcm biasala kan, kalau cucu cicit haji jamhari berkumpul, memag nak pecah la rumah tu dibuatnyer.hehehe...

dimulakan dengan gambar abg halilola, melor n achap..hahaha..sengal
nila sepupu sepapat aku yg paling akrab mcm adik beradik sendiri dah..huhuhu..kanan sekali tu kira otai la kan..yg putih bergelang hitam..haaaaaaaa itulah mak tok aku...moga mak tok sihat.
sengal lagi sebelum terawih


alhamdulillah, semoga kita semua mendapat keberkatan dibulan yang mulia ni...kalaulah nilai-selayang ni dekat n aku@melor ada motor besar, sure kami laju-laju jerk dtg join terawih ngan atok..beshhhh...lepas terawih pun kami ada buat moree tau..tapi moree umah atok aku lagi gempakssss..

p/s: to syifa...jgn sesedih yer...kami semua kan ada..walau tak sama mcm mak sendiri, sayangnya masih sama...cuma cara ajer berbeza....doa yg ikhlas adalah hadiah terbaik utk mereka yg telah tiada...insyaallah

jgn lewat bgun sahur sudah..hehehe



lots of luv
kekodokbulat


1 comment:

LuN@_aiDi said...

Bestnyer tarawih ngn sedarsmara.. nampak meriah! hihihi btw Salam ramadhan juge yea utk kamu juge^____^