Wednesday, July 13, 2011

voucher..voucher

salam...

suka baca blog cik liza yg jauh di jerman ni coz anaknya si liya tu chomei...maknyer pun chomei plus cun gak..hehehe..so hadiah kalini dapat voucher...banyak ooo voucher dia nak kasi..mcm krismas time plak...muahaha

so senang jer caranya...lebih afdal kalau korang baca sendiri kat blog cahya ni..hehehe..
syratnyer...
1-jadi follower blog cahya_schatz / udah follow
2-like kedaifesyenjah dan maharani collection kat fb / udah like kedua-duanya
3-tag 1 brg dr kedua2 kedai tadi / pun dah buat jugak

alhamdulillah...semoga ada la rezeki aku yer...missLR doakan unty et yer..
tq liza

sayangkamulajulaju
et






2 comments:

:cahya schatz: said...

wah...ini ada unsur² bodek nih... hehehehe...
missLR kata : Viel Gl├╝ck!

:cahya schatz: said...

alhamdullillah...rezeki raya.. :)
cekidaut my blog ♥