Saturday, August 13, 2011

SakuraBoutique-Syawal GiveAway Contest

salam
sejak, 2 menjak, 3 menjak ni(huhuhu), bila tgk iklan kat tb pasal skII ni, hati melonjak-lonjak nak cuba. ntahlaa kenapa..muka aku ni memang selalu la masalah jerawat tapi masih terkawal.huhuhu..yg tak terkawal tu adalah liang roma yang agak besar + muka yang memang tak bermaya. letak foundation tebal pun sama jerk kan..hehehe.disebabkan aku ni selalu dimomokkan dengan harganya yang mahal, maka takut2 la nak beli.
TAPI
bila fith buat contest dan hadiahnyer adalah produk SK-II, aku nak gak join la kan..takperla kalau tak menang. mungkin aku akan pujuk melor untuk belikan produk ni nanti..hahaha...melor, boleh tak?

saper nak join boleh klik gambar atau kat sini pun bolehla(hope penyertaan tak batal).hehehe
tagline yg aku cipta "kecantikanmu asli wajahku berseri"...muahaha..mana tau kulit aku secantik Haruka Ayase(pergh cita-cita tinggi)..hehehe..yerla seramping dia mungkin gagal la kan...lemak aku ni kental sangat dibadan..huhuhu
dan aku dengan bahagia dan gembira nak tag 2 blogger lain iaitu

1) cik ina/cemmomile


harap layak ler coz tarikh akhir contest ni adalah ESOK 14/8/2011...hehehe

tq fith

No comments: