Saturday, September 3, 2011

menang GA cahya

salam

huhuhu...ntry lama ni
patut lama dah buat ntry ni, tapi tak sompek...huhuhu..alhamdulillah. first time menang hasil dr join GA from blogger...best woooo...tq liza tq kedai fesyen jah n tq
maharani collection..semoga murah rezeki kalian..

no aku adalah no 2

dan hadiahnyer apa2 brg dr koleksi kedai fesyen jah yang cantik2 belaka..koleksi baju dia memang menarik...klu berminat boleh like jer kat fb kedai fesyen jah(best kan nama kedai dia..hehehehe)

pepehal pun terima kasih kepada smua yg terlibat..oleh kerana aku pun busy masa dpt tau aku terpilih, makanya tak dpt la berbaju baru..hehehe..pemilik KFJ, nanti saya PM awak yer...

selamat hari raya..maaf zahir batin

No comments: