Friday, September 2, 2011

sambutan syawal aku-p3

salam syawal


awal pagi nak gerak pegi umah atok coz ari raya ketiga kami akan terima kun jungan tetamu istimewa...tapi tak la pagi sgt coz masing2 penat bbq mlm tadi+tempuh jalan jam, semua bangun lambat...tapi apa2 hal bergambar adalah wajib
ramai2 dulu tp abg man tak der(tlg amik gmbr)
org yang sambut raya kali terakhir sebagai org bujang...hahaha..habisla atam next year raye perok ler kamu

kakak sulung n adik bongsu
along's family wiz mak
budak nakal n mak
YB krol n mak
wiz cucu2
aku yg ebab, melor +aqis coz bertiga kan tak elok(hehehe)
ambil peluang ada org tlg amik gambar kens.hahaha
adegan tarik menarik..hahaha..sengal
last pic dlm umah
sebelum 9 pagi semua dah gerak...alhamdulillah..tetiba bangga plak coz kami semua guna kereta buatan malaysia tapi semua dr perodua...aku myvi,atam viva,along kancil, abg kenari bib alza....terbaik

sampai umah atok semua busy untuk tolong apa yg patut...ni last inspection dr bos besar..hahaha

atok tengah betolkan hasil kerja cucu cicit dier
tapi sempat arah tukar air akuarium tu..tapi ini kerja atam n gha...yang best siap ajak melor pi beli ikan baru tau...kelakar atok..
bergambar lagi sebelum tetamu istimewa sampai..org "tu" tak mau bergambar coz ato sudah tak keruan..hahaha
ngan mak tok pulak...best
gaya bebas..hahaha
kebetulan ada pakai merah..so ni geng mak merah yer..
ni plak geng biru..otai besar kena la jadi leader walau baju merah..
awe n melor
melor n abg aku..isk..isk..isk..
aku n abg..tensen tol tgk badan..uwaaaa
sempat mkn lagiiii..pdhal tetamu istimewa dah kat dlm tgh makan..kami kat luar buat pesta plak...muahaha

mcm tula raya aku untuk tahun ni...skang pun dah start keje balik..seronok..bila kami berjumpa memang kami lupa diri.tak ingat pun ada tetamu ker tak ker..bila buat kerja, smua bertungkus lumus buat sesama...klu bab kerja cik nani aku la jadi leader..sian cik sampai ku terbayang tekak dia jer yg keluar coz kami ni semua benda nak tanya n bagitau dia...hahaha..sayangggg cik.

even kami sepupu sepapat jerk tapi dah mcm adik beradik sndri..yerla alih2 itu jer yg kami jumpa..kan..kan..kan..hehehe.lepas mkn sampai nak pecah perut aku balik nilai coz keje petang...sampai ada makcik(bukan yg dtg ngan tetamu istimewa yer) siap ckp, aik tadi dah salam kenapa tak balik lagi? eeiii makcik ni kepochi tol pegi raya umah org...jawapan aku dihari raya"hahaha, kitorang memang macam ni mak cik"

klah...hari raya belum habis dah sakit hati..hehehe

sayangkamulajulaju
kekodokbulat

2 comments:

Angah said...

best family hang,semua org posing dgn sgt2 sporting!

et said...

hahaha..sampai nak terlingkup semua...family hang pun sama gak..tambah depa ada kamera besaq..lagi vogue..