Thursday, November 10, 2011

09 yang ku sangka 19

semalam yakin giler aku cakap ngan member

aku:wei ari ni 1901 murah.jom pegi
kwn:haah..jom la...

so dgn confident tahap gaban aku pegi la ke hotdog 1901 sebab setiap 19 aribulan harga murah sket...rm5.99.
bila hampir dengan gerai, aku pelik la,

aku:beb apahal tak ramai orang yer..ehhh ari ni 19 ker?
kwn:wei ari ni 09 la beb..

memang la tak ramai coz ari ni 09 aribulan..bukan 19.adoi..tapi malu punyer pasal pegi la jugak kan...giler malu kat situ...malu sebab gelak kuat2 sampai semua org tengok...memang tak leh control dah aku ngan kwn aku..ngeng tol dedua...aku memang tak ingat yg member aku leh plak tak perasan...dedua kelauttttt

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahaha gelak jugak la.....
ai pow pernah kena case gituew....
x pernah mkn pong 1901 tu...sedap ker uols????

et said...

hahaha..tu la kan..takper yg penting confident biar lebih..muahaha
alaa uolss biasa jer tapi i suka sebab hot dog dier sedap..