Saturday, November 26, 2011

new gadget

(barang biasa jer bagi org lain tapi luar biasa untuk aku)
semalam melor hulur bungkusan kat aku. aku gelak la kan..ape kejadahnyer mamat ni nak seprais aku kan.hehehe...dgn excited giler aku buka kotak..hehehe..samsung baru..hehehe..elleh melor tak nak aku guna tab dia la tu..hehehe..

takderlaaa...aku yg malas bawak tab melor..dah la besar. nak letak celah mana..klu bawa kat tgn mcm apa jer ntah...dari hilang sebab aku ni asyik merayap check kawasan, lebih baik buat rungutan supaya dapat yg kecil sket.tapi tak sangka melor terus jerk belikan..murah la rezeki kamu melor

tapi yang paling best sebab dapat tiket wayang cerita twilingt saga breaking dawn part 1...hahaha..terbaik walaupun jam 1245AM...aku tak kisah..nak pergi jugak...

p/s:hikmah kasut terbalik..hahaha

lots of luv
et

2 comments:

Fara Ada said...

melor? wahhhh untung nye ada org belikan adiah..sempena birthday ke apa ni et? nak jgk lah! :p

et said...

alhamdulillah..rejeki(muahaha)..owh melor tu nick name untuk husb saya.