Friday, June 1, 2012

family day part 1

nie lah gambar kawan2 sekerja aku.biasa duk tayang kawan2 melor jerkan..yerla opis melor selalu wat makan2, wat family day ngan wat diner..tempat aku luar biasa sketla..hehehe

aku ambil gambar2 secara rawak ajer dulu...gambr sangat2 banyak..maklumlah masing2 bawak keluar kamera idung...kamera aku jer idung kena resdung...jadi aku simpan jer kamera dlm bilik..hahaha..malu dowh



ni game kedua tak silap aku selepas lastik belon..gambar bawah ni adalah acara tiup belon dewasa dan kanak2. yang dewasa belah kiri ni dalam dia kami isi tepung. lokasi pun berbeza. yang samanya adalah kami suh sapa cepat letup dia menang bukan sapa paling besar yer...hahaha..kawan aku ni mungkin fobia kot bunyi belon so dia tiup sampai belon ni besar..tak pecah2 jugak kekdahnya...
yang kanan plak untuk anak2 buat dlm sungai.pun sama jugak...warna pun sama.agaknya belon oren ni susah sket nak pecah kot.



yang bawah ni lagi hebat...game tarik upih..pasangan ni mewakili pasukan ferrari.tapi time tu ada masalah enjin pulak...jadi depa bagi menang pada pasukan lain..gagaga...takpe next time aku guna enjin roll royce A380..eh ngaku pulak

hurm hebat sungguh abam boleh bersantai sampai gitu gayanya...peduli apa bam kan?janji banyak menang


hurm nak tulis banyak lagi tapi otak aku kaput sket la...ting tong jer...mungkin penat tak habis2 lagi kot..yerla aku sowang pompuan...yang lain balik boleh relaks...aku kena settle kerja2 rumah pulak...sampaikan hari ni dlm sejarah aku bangun lambat pegi kerja...hebatnya aku..hurm nasib baik tak kena mai kol 4 nak wat mcm mana nama ku dilupakan.. huhuhu...takper bagi yg wajib jer pegi...

hurm esok bernafas sikit...tapi banyak benda nak kena settle jugak sebenarnya...

p/s:melorrrrrrr belanja i pizza boley

lots of luv
et

1 comment:

Angah said...

amboi lomantisnyee gambaq tarik upeh tu.....