Sunday, June 3, 2012

timeline owh timeline

hurm aku tau ramai yang dah tak buka fb..aku pun buka jugak..tapi on off tambahan bila dah pegi ke timeline ni..lagi aku menyampah...sangat2 tidak suka...setelah lama tak menggodek fb aku, akhirnya malam ini berjaya juga aku tukar timeline ni ke paparan yang lama..
iyer aku faham, benda ni dah lama dah org buat..aku jer baru nak buang timeline yang mcm hapa tu...muahaha

senang jer rupanya yer..ini langkah2 nyer

1-bukak laman web ini http://www.timelineremove.com/
tapi make sure la fb korang memang dah on la kan

2-kemudian install mengikut browser korang..
kalau guna internet explorer clik la kat logo e tu..galau google chrome klik kat
logonyer

3-bila dah selesai install (kejap jer), then korang refresh la fb korang

4-dah settle...hahaha
senang rupanya...

selamat mencuba

sharing is caring

lots of luv
et

1 comment:

Angah said...

maaf,aku jarang bukak fb jadi tkbpa paham topik ni hehe