Sunday, June 10, 2012

semakin hari semakin rindu



sejak memakai bracess ni, banyak benda yang aku rindu..
antaranya gigit tulang ayam..
geram jer bila tengok tulang ayam tu kan..
hurm ada yang cakap kalau makan ayam nanti terselit. susah nak berus.
alhamdulillah, buat masa ni aku belasah jer...

aku rindu juga nak gigit beger
nikmatnya bila dapat makan beger tanpa perlu potong kecik2..
hahaha..
saper suruh ngada2 kan nak pakai bracess
rasakan hazabnya

itu jer dua benda yang paling aku rindu
gigit tulang ayam dengan makan beger
alhamdulillah sebab masih tidak merasa sakit yang melampau
makan bubur pun 2 hari pertama..
hari ketiga aku dah bantai makan nasi
macam mana la nak kurus kan?

masuk hari ini hampir sebulan lebih gg aku ada divider
perasaan malu tu memang ada la kan?
(hurm buat salah tak buat salahkan)
sekarang getah dah tukar color pink.
aku ambil yang glow in the dark punya
bila malam ada cahaya keluar dr gg aku..
hahahaha..mesti horror kan?
bukan gg aku..jgn risau yer..huhuhu

buat masa ni aku masih enjoy dengan bracess ni
mungkin sebab tu aku boleh terima jika ada kesakitan dekat gg aku
jadinya kalau sakit aku buat relaks jer..
sapa suruh gatal2 nak pakai sangat
tapiiii
aku pakai pun untuk keyakinan diri aku
bukan sebab nak cantik atau apa?

lepas kali kedua appointment dengan dr wan(09/06/12),
dia cuma tukar getah ajer..tak boleh tukar dawai sebab gg tak masuk track lagi.
hurm kita ikutkan ajerla..dah nama gg tua..liat la sikit nak jalannyer..
huhuhu

(catatan aku untuk masa depan)

p/s:semoga kita terus yakin untuk menjalani kehidupan seharian...


lots of luv
et




1 comment:

wani said...

selamat maju jaya dlm pembikinan imej baruuu itwew