Sunday, August 5, 2012

kerana kau isteriku


yerkk tajuk menyampah

hahaha...melor beli majalah ni untuk aku...dah la mahal..tebal plak tu...tapi ada sebabnyer..dia beli masa awal ramadan ari tu tak silap aku
sebab utama dia beli majalah ni adalah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hahaha
dasar gedik aku kan..nak jugak buat kat blog haku..muahaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sebab
130++ resepi syawal tu jerk
dia kata senang aku nak masak utk berbuka atau sahur



yerla..yerla...aku masak nanti...sentap tau.

lots of luv
et

4 comments:

lady lavender said...

niat yg bagus tu eheh..Ni lah majalah satu2 akak tak boleh missed masa belom dtg sini dulu. wajib beli tiap2 minggu sampai menggunung tinggi. At the end sebelum timbang kilo aje kat org 'surat kabar lama' sebab dah tak tahu nak simpan mana :-)

Angah said...

waoo lomantis dato k ye,..bertuah la hang,aku nak harap remi sehak beli hmm tkdakla,pandai2 la cari kat tenet resepinya huhu..bertuah puan halimah.aai kalot masak nampak mem ada kat umah..hehe

eKa said...

hahahha igt kan apa la... tak pe takpe jadikan semangat utk terus masak...sokongan moral apa

et said...

lady lavender:
hahaha..sama la kak..tapi saya suka majalah harmoni..sekarang ni jer dah kurang membelinya..kalau tak majalah wajib tu..hehehe

angah:
lomantis apa nya cikwanikeni..dia suh sedar diri tu..hahaha

eka:hahaha...betol3x