Wednesday, October 17, 2012

bangkok-nite market

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

lepas aku check in, kitorang mandi dan siap2. padahal badan sangat2 penat. melor mau pegi sorang2 pegi beli makan.padahal depal hotel kami memang ada restoren halal..tapi risau plak sicomel aku ni. maka heret jugak kaki aku ni pi nite market dan peg jiga arab street..aku kadang2 pelik samada aku di bangkok atau didubai sebab banyak org arab.
ok ni gmbr melor dr kl sampai bkk.semangat gilooo.


ni memang aku dah tak larat. tapi demi yang tersayang..aku ikutkan juga.
ni kotorang makan kat arab street. makanan sedap terutama tomyam.
inilah hotel yg melor sewa.aku berpuas hati sebab selesa...ruang tamu dan ruang tido asing. siap ada dapur lagi....




hurmmmmm siapakah itu?


lots of luv
et

4 comments:

Anonymous said...

wah ade awek bangkok yg malu2 ye...comel nye..blh sewa ker awek siam tu?...huhuhu...

miz aira

Anonymous said...

hahaha...sewa awek siam yer?
saya bagi awak anak gajah ni jerla

et

Angah said...

ehh sape tu,len benor,aiik sempat lagik g wat rawatan kechantikkan? haha...sembunyi disebalik anak gajah yeee....

et said...

hahaha...
angah, itu jelmaan pasha sandha rambut pendek la..ingat nak suntik botok, tapi tersalah rawatan pulak..hahaha