Sunday, November 4, 2012

skyfall


assalamualaikum

semalam aku tengok pakwe aku yg dah lama kami clash..hahaha
tengok skyfall dengan melor tiket kol 6 petang kat alamanda jer..sebenarnyer nak tengok istanbul aku datang kerana ada beto kusyairi tapi aku ni kan memang manusia tak ingat tarikh...melor cakap ms dia beli tiket 

melor: dik abg nak cerita istanbul aku datang
budak tiket: bang, istanbul tak dtg hari ni, dia dtg minggu depan..
melor: ooo yeker?hahaha

pastu aku la yg kena marah. cerita tu kan main 08 nov..muahaha...lepas aku habis keje terus pegi alamanda. dia bawak baju aku yg ntah apa2 siap selipar yang bunga sebelah pun dah hilang..eeee menyampah tau..sentap aku. dah mcm bibik tak siap aku rasa..tapi james bond punya pasal..pedulik semua tu.

cerita james bond kali ni  aku suka sebab semua elemen ada..aksi dr mula filem sampai habis, kelakar sebab watak silva yang lembut2 tapi menarik dan sedih bila M mati..uwaaa naper m mati..yerla m kan dah tua..hehehe.
tapi mula2 cerita masa depa duk racing atas bumbung kat istanbul tu memang terpusing aku rasa tali perut aku..bukan kecut dah...


ni la watak silva..best pulak dia berlakon..suara dia pun sedap jer..rangup2.hahaha

tapi yang tak bestnyer depan aku tu kepala dia tinggi sangat. seat kitorang belakang sekali. sebab aku tak suka ada org tendang2 seat aku bila wayang start..hilang feel nak menonton..sekalinya semalam budak tu punya jambul mak aiiiiii...melor gelk2 kan aku lagi..aku tengok org lain lagi tinggi dari dia tapi takderla menghalang sangat..ini tak...jambul dia.. memang menyakitkan hati aku..eeeeeeeeeiiii geram.konon cantik sngat kot rambut buat jambul mcm tu..mesti dia pakai minyak lot10..keras semacam jer..hahaha..
ish geram arghhh aku..aku ckp nak pegi tengok lagi nanti...tak puas aku tgk citernyer lagipun sebab tahan kencing...muahaha..aku tak mau terlepas semua scene...jadi bertambah hilang feel aku nak menghayati cerita ni..
apa-apapun memang best..tambahan tema lagu ni dinyanyikan oleh adele..sodappp lagunya..

p/s:melor.... istanbul aku datang nanti jgn lupa tau..

lots of luv
et

2 comments:

sailaaf said...

lawak sungguh. istanbul minggu depan datang. haha. sengal.

saniah said...

Akak pun tak suka bila tgk wayang ada org tendang2 kerusi...husbnd pulak tak suka ddk sblh dgn org so kami selalu ambik couple seat...privacy la konon...tp mesti ambik seat belakang sekali :-D