Thursday, July 11, 2013

selamat bersahur

assalamualaikum

keje shift mcm nilah.....aku first ramadhan keje mlm...first mlm...tp alhmdulillah dpt msuk lmbt sket.dpt jugak solat terawih..
buka puasa yg prtama ala kadar jer..lgpun aku kepenatan..tgg org psg lmpn buat wiring. ptg sket budak yg janji nak dtg psg aku punya dapur aku tak sampai2...sekali dtg dah 630...nak hias table pun tak smgt coz bersepah..dgn kotak ..
alhamdulillah walaupun persediaan raya agak lmbt mula tp aku lega la jugak main problem kat umah tu dah selesai. so lepas ni umpama sambut pesta cahaya ar umah aku..mihmihmih
ada lg yg tak siap...harap2 aku n melor terus ada semangat otomen untuk hias umah walaupunnnnnnnnnnnn mlm raya aku kejeeee malam...huhuhu...
k lah....selamat bersahur...to my bantal buchuk aka melor....esok kita sahur sama ok...muahh..


lots of luv
et

p/s: apo den nak msk esok nih...kuikuikui...hr kedua kepala dah jem nak pk menu

2 comments:

lady lavender said...

Selamat berpuasa et. Hrp belum terlambat utk wish Salam ramadhan :D

Alamak mlm raya kena keje ? nak buat camana kan dah namanya cari rezeki. Redha aje lah kaannn...

et said...

hi kak ll..
sama la kak..boleh jer

hahaha..org keje shift memang mcm ni kak..baru start puasa, raya dah check keje bila..lepas raya habis, kira plak untuk tahun depan rest day or off day..hahaha.tapi dah redha dah