Monday, August 12, 2013

sembang isnin

assalamualaikum

welcome back uolss sapa yg dah keje tu kan..hahaha..mesti lemau pegi keje..aku ni lagilaaaa lemau...

aku pun tak tau la apa nak jadi dengan muka aku yg berparut ni..uwaaaa..tensen bai tgk parut banyak plak tu..dah tu jerawat ni plak muncul tepi mulut dan kebawah..salah aku jugak suka kutilkan dia..maka dia pun tinggalkan kesan yang klu aku hilang, confirm melor jumpa balik coz banyak sgt parut..hahaha

semalam aku ckp kat dia, muka banyak parut jerawat..baru dia ckp "haahlaaaa"...see..dulu sebelum kawin jerawat sebijik pun dah bising...sekarang parut beribu lemon pun dia buat tak tau...candy crush ngan wasap jer kan..muahaha..(eh tak puas ati plak)

so semalam lepas adik badik melor balik, aku ajak dia pegi watson..nak cari huriscar..angah pakai cosmodem ke hapa ntah..tapi aku baca banyak rebiew bgtau hiruscar cepat berkesan..aku ni nak yg murah tapi cepat meninggalkan kesan..mihmihmih

aku rasa jerawat naik ni sebab duk pakai mcm2 produk kot..padahal kulit aku ni dah kertu, nak pakai produk remaja sunti, memang tak ar kan...ms remaja, jerawat tu maneh..sekarang hampehhh..hahaha..aku memang nak cuba produk lain tpi yg biasa2 jer..kang guna produk mahal tapi tak sesuai plak ngan kulit kampung aku ni kan..jeles tau tgk kulit org cantik, mulus dan gebusssss...akuuuu...nan hadooooo..kasar mcm tuan dia jugekk

so tunggu la lagi seminggu atau sampai habis cream tu..aku beli 14.80 yg kecik jer...kang beli yg besar mcm2 parut plak aku sapu kan...klu tak hilang gak tenyeh jer kat jln tar.muahaha

sib baik aku keje shift kan, tak derla malu sangat...muahaha

p/s:semangat..semangat..semangat..aku nak ot.hahaha

lots of luv
et

3 comments:

Angah said...

ala jerawat2 manje je tu....haha

sis efa said...

tahun ni mmg ramai yg cakap mood raya xberapa. termasuk saya. hee. nak masuk lam list ari-ari tengok gaks bleh??haha

semoga Allah melindungi kita--amiin

et said...

angah: manja laaaa sangat

sis efa:hahaha betol tu..tahun ni ntah napa ramai tak dak mood raya..tq