Wednesday, October 16, 2013

happy birthday

assalamualaikum...

hari ni bertambah satu angka lg umur aku...alhamdulillah
hari ni yang bertambah tapi semalam dah celebrate ngan melor..
aku malas ot smlm even semalam adalah public...jiwa ni meronta-ronta mau pulang..hahaha
oleh kerana hari ni serah diri mau kerja sampai malam, so no celebration for today..takperla...melor dah layan birthday girl semalam kan..kahkahkah..
aku siap ckp lagi tak baik buli birthday girl tau..sian dia..muahaha
kami pi secret recipe jer..alhamdulillah ada gak org nak belanja kan..kahkahkah(mcm la selama ni melor tak belanja)
kami rindu nak makan fish n chip kat shah alam.so smlm menu kami adalah ikan..mcm manu ckp melt in my mouth tapi panas sangat + lmbt sangat sampai maka aku kelaparan..kahkahkah..tiada istilah melt in my mouth dah
org sibuk beraya aku sibuk mkn ikan..
so tiada muka besday girl..yang ada muka kesayangan hati beta sahaja..ngehngehngeh...


semoga dengan bertambahnya umur hari ni, moga aku semakin matang dlm membuat keputusan, semoga aku terus bertabah menjalani kehidupan, semoga aku dikurniakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur dan diberi kebahagian dunia dan akhirat..amin

p/s:tq melor 
p/ss:happy birthday to my cousin coz today birthday dia gak..kami share date yg sama..luv u cousin
p/sss:happy birthday to wancu saya yang celebrate birthday dia pada 14/10.juga pada my friend lily..same date dgn wancu..dulu pernah buat ntry psl lily ..alhamdulillah lily dah sihat
p/ssss:happy birthday jugak pd adik aku adan 12/10..aku lupa nak wish sebab aku busy..kahkahkah..pdhal mlm tu pegi mkn2 dgn dia n mak n atam..boleh plak sorang pun tak remind aku..hahaha..sian adik aku..n happy borthday jugak untuk my friend elin sama date dgn adan..
semoga kalian semua diberkati selalu

haaa ramai wooo birthday lebih kurang dgn tarikh aku..alhamdulillah..terima kasih Allah

lots of luv
et

3 comments:

lady lavender said...

Hepi besday et...

Moga usia diberkati dunia akhirat. Aminn..

roserose said...

Happy belated birthday!

et said...

kak LL:tq kak..min

roserose:tq rose