Friday, October 4, 2013

catalyst-virgin oil

assalamualaikum

catalyst..mesti ramai dah tau kan produk catalyst ni..aku nak explain panjang lebar pun tak tau coz baru sangat aku makan. tapi banyak woo kebaikan dia untuk kesihatan. alhamdulillah moga dipermudahkan.


produk ni kawan sekolah aku yg kenalkan. bila baca balik n tengok kesan yg customer dia dapat hasil amalkan catalyst ni(terutama virgin oil) aku teruja bhaiii..so untuk permulaan aku try virgin oil ni dulu.banyak produk dia..semua bagus2..

klu sapa yg berminat boleh terjah jer blog kawan aku yg dah otai tentang catalyst ni http://idacatalystbangi.blogspot.com/ ....

tak pun terjah jer the mines nun..depa buka booth kat halfest gerai no 420. pi lah usha2..muahaha

so far aku dah makan ni, ada perubahan sket. badan aku tak sakit2 dah klu bangun pagi. segar bugar jer..tu yang best tu..alhamdulillah.bak kwn aku ckp, kita mencari yang lebih baik.insyaallah..usaha n tawakal..

lots of luv
et




4 comments:

Fara Ada said...

betul...ramai cakap bagus produk ni
mak mertua sy pun ambik supplement ni
katanya bagus...tp sy sendiri pun belum berpeluang nk try..sbb tgh habis kan supplement sedia ada
kaedahnya mmg susah nk komit dgn supplement on time kdg2 suka skip haha

*Gyra Art Design* said...

Kak T anak mak cik office kite pon jual catalyst ni. Mak cik tu pon mkn catalyst ni. Badan n muka pon nampak mude nanti...hehe

et said...

hi fara ada:
huhuhu..haah kan kadang2 selalu lupa nak amik supplemnet tp vco ni senang jer..leh mkn 2biji terus atau mkn sebiji2 pun boleh..

gyra
hahaha..kan ramai yang juai kan..baguih..nak bagi mak try

Ida Hana said...

hehe... baru sempat bukak blog, singgah sat kat sini... tq et share blog aku kt sini.... kita usaha & tawakal, insyaAllah akn bantu... lpasni sape2 nak stok Catalyst, blh tya et :)