Saturday, February 15, 2014

ariana rose punya pasal!!!

ariana rose dah habis tp sebab aku bc kat blog evelyn mcm lagi best ending kat buku..jd aku tak kira..aku nak jugak beli novel dia...
dah kata lm nobel  ni dah kuar kan..aku je baru beli sampaikan  lalat pun ada dgn buku ni...hahaha.nmpk sgt lalat ni nak mati dlm cinta ariana n adam...muahaha...kira untunglaa aku beli buku ni dpt extra hadiah...lalat kering...sadis sungguh kematian dia..ke karya seni buat pertandingan sapa beli buku twb yg dlm ada lalat akan menang tiket n percutian gi london?????..hahaha
byk chanteks muka ko et..hahaha..

k gurau je..

babai

No comments: