Thursday, February 20, 2014

kisah kau dan aku , kekodokbulat dan littlelulu-cempaka

cita-cita aku kan tinggi
walaupun aku adalah pendek
lepas tu idea datang tiba2
lepas tu aku buka blog
log in pegi setting tukar nama blog aku
lepas tu ...
lepas tuuuuuuuuuuuuu
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sesapa yang follow aku n ada letak link aku semua takkan dapat detect aku dah
hahaha
adoiii
pening pala aku
tapi nak buat mcm mana
terlajak perahu boleh diundur
terlajak tekan n save tak boleh dah nak putar balik
tapi aku tak cuba la pulak guna domain name yg lama iaitu littlelulu-cempaka tu


so nak menyesal pun tiada berguna lagi
kenapa aku tukar domain tu
saje gediks...hahaha
bukan la..aku rasa aku dah tua laa
tak remaja purba dah
jadi nama littlelulu-cempaka mcm fancy je
mcm yo yo oooo je
mcm ngada-ngada je
so aku pun tukar jadi
'ceritaseoranget.blogspot.com' @
cerita seorang et....
hahaha
mcm poyo je
mcm sama jeee
tapi aku tetap bersyukur sebab 
ntry sebelum2 ni tak hilang
walaupunnnnn nak melecet jari aku copy paste 
blog2 kegemaran aku yang akan selalu aku baca
yang menceriakan hidup aku 
dan mcm2 laaa

hurmmm moga aku semakin rajin update
 cerita seorang et

p/s:kena tgk plak kat hp mesti tak dpt nak log in..huhuhu


1 comment:

Angah said...

ceceh dh leh pakai adres baru la yeee