Tuesday, October 21, 2014

my 'bird day' celebration

assalamualaikummm

p/s:ntab berapa kali aku edit daaaa..tak smpt edit habis..ada je keje nak buat yg sampai aku lupa lepas tu..hohoho

uish banyak nak story..tapi nak buh pasai bird day aku last week....
bermula jam 0001 16/10, aku dah tidoq masa tu...tapi ada org tu mcm gelisah je..malas nak layan, lepas solat isyaq aku terus tidoq...tiba2 dia cakap nak buat ayaq milo..aku geram gal kan..coz tau satg bekecah dapoq even nak buat secawan milo je kan...
lama aku rasa dia kat bawah..lastly aku lena..
tiba2 tedengaq org nyanyi lagi hapy birthday to you..hahaha
comel je suami saya..aku tiup lilin then sambung tido..kejam tak aku...mahahaha..melor ckp aku tak romantik...hohoi bang esok aku keje pagi bang hoii.baik.aku tidoq...maaf ye pa sebab berkelakuan luar kawalan..hahaha

so pagi2 rasa besalah sangat...aku pun amik gmbr kek tu dlm peti eis...


so pi la keje tapi sentiasa kena bahan dengan melor psl mlm tadinye kejadian...sian dia...i luv u pa...
so sampai opis, tgk loker aku mcm pelik lain mcm je kan...sekali bukak, ada kepala naga wei...mn nak dapat kepala naga dlm lemari aku...waaaah ini sudah ong wooo..kahkahkah..
tq wani n aira
tp belakang tu ada hadiahnye yg aku dah bergaya dah pun...
aku teruskan aktibiti keja mcm biasa..tiba jam 1230 mcm tu, ada org anta bunga ni..hohoi tahap nak pengsan seratus limaploh  kali then bangun balik..then pengsan semula.
.cantik kot bunga ros ni...aku kan tgk je gangsta tapi dlam hati penuh taman woooo...
ada jugak dibaginya nobel ini..huhuhu..aku duk la bezikir dlm ati supaya dia terdetik nak beli novel..alhamdulillah termakbul tapiiii bukan nobel feveret aku...siti rosmizah...namun demikian dpt jugak novel siti rosmizah..tq buchuk...hohoho..nmpaknye januari ni aku kn la spent byk utk beday dia puloksss...

ms dpt kad..tegelak2 aku..apahal bird day...naknbuat acaner binik lurus bendul n tak paham bahasa facebuk..melor kata itu pun taktau..ntah apa kn mengena ngan pecbuk..aku pun tak tau..kahkahkah

so balik umah kasi la kami buat lawak..happy kot..maklumlaaa aku kan tak sihat ms bulan 9...allahuakbar..bila ingat september aku rasa seriau sangat...sampai aku rasa aku tak akan sambut birdday aku on oktober...alhamdulillah...terima kasih Allah.
untuk semuanya

abaikanlaaa umah besepah tu....well ari jadi kan..kasi la cooti wat kojo

ni hadiah beday dr wani n aira..tq kawan...moga sahabat sampai syurga

last sebab sayang aku pun bukak la bunga ni..tapi rasa nyesal plak...bunga2 sebelum ni smua aku keringkan...arghhh sayangnyeeee
tq melor sebab cuba gembirakan aku..dia je yg tau..tq jaga aku ms sakit aritu walaupun aku tau dia pun tensen jaga aku..tq utk semuanya...

No comments: