Thursday, February 5, 2015

Nia owh nia

0Assalamualaikum

Last week aku blik umah mak....balik jugak sebab perlu balik.mcm biasa..nia n melor mmg bestfrend sgt....
Mn ada melor..situ la ada nia...
Tiap kali blik kami suka tido bilik adik..hahaha..best kot...ntah...so nia pun lepak sesama bila melor rehat..
Memula dia pkai bj..tp bila melor pun buka baju dia pun buka baju...hahaha...dia bykkkkkkk sNgat tanya..mcm2 soalan dia..
Ada satu masa tu dia berebut dengan melor...ms tu melor tgh baring..dia menyempit sebelah melor dgn tak berbajunye..kihkihkih..

Melor: nia...sana la sikit
Tiba2 nia cakap
Nia : ini bantal sapa(sambil tnjuk batal yang melor baring)
Melor : nia
Nia : ini tilam sapa (tunjuk toto yg melor guna )
Melor : nia
Nia : ini rumah sapa...
Melor :nia....
Nia: ok nanti nia amik bantal lagi ye....

Kahkahkah..melor cite dgn aku..tegelak2 kitorang...n start dr situ...ayat tu la yg akan ktrg guna...ni bantal sapa..ni selimut sapa...ni tilam sapa..ni air sapa...mbahahahaha..kelakar kot..dgr nada n cara nia ckp tu mmg kelakar..chomelll je minah tu...eeii tak sabar nak balik jmpa dia...
.kalau aku n melor nak balik nilai...dia la yg susah hati..ke hulur ke hilir tanya nak balik ke..nak balik ke...sian dia..yelaaa dia takde membe dah..cuma sekarang ni happy sket kot sebab umar dgn yash kat kg..mesti happening..sampai mak ckp naik darah mak dgr org menjerit..muahaha...tapi takpe..mak tetap happy sebab cucu dia ada..and anak dia teman kat kg...bib nak bersalin dah..moga smua dimudahkan..........

Ni lah dia sibudak bijak yg becok tu...nia dlm kotak..nak anta pi zimbabweee..kihkihkih..ada je game dia kan....

No comments: