Saturday, May 28, 2016

Saya dan gemok

Assalamualaikum

2 minggu berturut2 aku disuruh kursus..bukanlah setiap hari. Tp minggu pertama sehari je...minggu lepas 3 hr...
Oleh kerana kerja shift mcm aku ni circle dia 2 hr keje 2 hr off maka berlama2 lah aku dirumah..
Rs tak normal pula....sehinggakan appnt gg yg sepatutnya hr ahad ni aku lupa sebenarnya aku kerja pagi...
Bosan betol rsnye..pdhal banyak kerja yg perlu dibuat. Tp bdn dah berat mcm gajah..adoiyai...
Setiap hr duduk je dekat rumah..jumaat iaitu smlm aku ke banting..pi psar borong dia..melor kan hantu ketam..membeli ketam utk mertua ku sekali.
Selain itu beli juga ayam ikan dan kerang...balik semlm terus ke bank...patut org tak senyum kat aku kan...hahaha hei dulu aku keja kat maybank pasar borong...kat sana masuk bank smua pakai mcm apa.tp tokei2 tau...
Balik umah terus sediakan lunch..melor mahu kerabu pegaga dgn selom bersama kerang..perghh hebat nau menu...macam tgn lapan aku rasa..
Lepas selesai cuci haiwan smua..kena pula bahagi utk senang aku masak...
Gembira dah sebab dlm peti eis penuh haiwan2 buruan..hungga hungga...makin gemoklaaa aku ni..😂😂😂😂..

No comments: